4UP© is een ontwikkelingstool voor uw managementacties. De test identificeert uw sterke punten en talenten als persoon of bedrijf en verschaft u een persoonlijk ontwikkelingsplan en de middelen om dit plan uit te voeren. Het is een eenvoudige, efficiënte en individualiseerbare tool.

 

Managers-medewerkers

Bent u een manager of een medewerker? En wilt u uzelf beter leren kennen en vorderingen maken?
4UP verschaft u een praktisch en onmiddellijk bruikbaar managementopleidingsplan. Dankzij dit ontwikkelingsplan kunt u uzelf verbeteren en maximaal profijt halen uit uw voorbije en toekomstige ervaringen.

 

Bedrijfsleiders

Leidt u een bedrijf of een afdeling? Wilt u uw talenten ontwikkelen? 4UP analyseert uw managementopleidingsbehoeften en verschaft u de middelen om de competenties van uw medewerkers te ontwikkelen. Wij volgen de managementcompetenties van uw medewerkers individueel en collectief op en verschaffen u de middelen om deze competenties te ontwikkelen.

Het beheer van transversale competences is een essentiële hefboom voor de vooruitgang van het individu en de onderneming. 4UP© brengt deze competences in kaart en begeleidt u tijdens elke etappe van het HR proces, zonder initiële investeringen in de profielen of competence woordenboeken.